AM CREAT ACEST BLOG PENTRU A NE ÎMPĂRTĂȘI CUNOȘTINȚELE ȘI GÂNDURILE CU VOI

Ne găsești pe:

De ce site-ul tău trebuie să arate impecabil

20/10/2020

Internetul a devenit mediul principal în care afacerile se fac auzite, unde multe și-au mutat activitatea și altele care se bazează doar pe online.
Modalitătile prin care o afacere poate fi prezentă în online sunt multe, cum ar fi retelele de socializare (principala și cea mai cunoscută metodă), Google My Business, pietele online, site-urile de vânzări, site-urile de licitatii și cel despre care vom vorbi astăzi și un pilon important, propriul lor website.
Website-ul reprezintă pentru o afacere propriul teren din internet, e ca și cum ai detine o parcelă pe lângă o autostradă, dar cât de aproape ești de ea variază, cei care sunt fix lângă autostradă sunt cei mai avantajati.
Dacă nu ai o parcelă a ta, pierzi o grămadă de șanse să fii găsit de potentiali clienti, și dacă ea nu este întretinută cum trebuie și mediatizată, poate face mai mult rău decât bine.
Mai pe scurt, site-ul tău trebuie să arate impecabil.

Mobile app design idea

Așa că te întrebi, ce înseamnă un site impecabil. Există o grămadă de modele de site-uri bune, însă nu știi care din ele este potrivit tie. Dacă ai avea un glob de cristal și ai întreba cum va arăta viitorul tău site web, ce crezi că ai vedea? Organizat, dar independent. Intuitiv, dar complex. Personalizat, dar relevant. Facil, dar cuprinzător. Tehnic, dar creativ.
Un site impecabil trebuie să fie smart, atractiv, facil de parcurs și optimizat.

Însă, un lucru important de tinut minte este că toate aceste aspecte pe care le-am precizat mai sus trebuie să fie realizate în concordantă cu brandul tău (vezi postarea precedentă pentru a afla mai multe despre brandul afacerii tale), trebuie tinut cont de misiunea afacerii tale, domeniul de activitate, aria de clienti, etc…

Beautiful website design on laptop, website development

După ce designul viitorului tău website este pregătit, urmează procesul de dezvoltare.
În contextul lumii actuale, decizia este la un click distantă. Astfel, atunci când vine vorba de a câștiga credibilitate și a face o primă impresie bună, este vital să ai o prezentă online activă. Trebuie să te asiguri că website-ul reflectă imaginea companiei, îi împărtășește viziunea prin continutul vizual, permite o navigare rapidă și intuitivă. Arhitectura site-ului va fi proiectată astfel încât va avea un flux natural de navigare și va genera leaduri, indiferent de dispozitivul utilizat.

Website architecture and design

După ce procesul de dezvoltare a luat sfârșit, site-ul tău va fi lansat în lumea internetului și vei intra în cursa aprigă de a prinde un loc cât mai aproape de autostradă.

Dacă ti se pare util acest articol, am aprecia dacă l-ai distribui în retelele de socializare. Așteptăm de asemenea părerea ta pe paginile noastre de Facebook/ Instagram/ LinkedIn sau pe mail la [email protected]

“Viziunea noastră pentru afacerea ta este cerul” – Sky Vision


Vezi și alte postări

Man at computer doing web design

26/10/2020

De ce trebuie sa te folosesti de reclamele facebook?

CITESTE MAI MULT
Application design for mobile and web

20/10/2020

De ce site-ul tău trebuie să arate impecabil?

CITESTE MAI MULT
Computer with headphones near on a website.

15/10/2020

De ce este important un brand pentru afacerea ta?

CITESTE MAI MULT