AM CREAT ACEST BLOG PENTRU A NE ÎMPĂRTĂȘI CUNOȘTINȚELE ȘI GÂNDURILE CU VOI

Ne găsești pe:

De ce trebuie să te folosești de reclamele facebook?

26/10/2020

Ne aflăm într-o perioada foarte complicată a vietii noastre, și este complicat să ne descurcăm atât pentru noi, dar mai ales pentru afacerile noastre.
Oamenii sunt mai reticenti, unii consumă mai putin, altii consumă mai mult dar poate altceva, sunt mai pretentioși, mai anxioși și toate astea îti pot afecta grav afacerea, pentru că oamenii nu sunt numai clienti, ei sunt de asemenea și angajati.
După ce fiecare dintre noi ajunge să fie conștient de situatie, își va dori să poată face tot posibilul să atragă clienti, să le arate scopul afacerii lor și să creeze un mediu plăcut pentru toata lumea, ca afacerea lor să poată trece cu bine peste această perioadă complicată.
Așa că, în România, cea mai bună metodă pentru majoritatea business-urilor este mediul online. Și unde își petrec timpul majoritatea românilor în online? Pe facebook. În momentul actual, facebook poate reprezenta unealta salvatoare a afacerii tale.
Oamenii își petrec din ce în ce mai mult timp pe telefon, navigând pe internet, scroll-ând pe facebook și analizând în mod conștient sau inconștient toată masa de informație care le este oferită.

Facebook ads manager

Afaceri locale sau afaceri mari?

Fie că ai o afacere locală sau o afacere cu un public larg, reclamele facebook sunt pentru tine, diferenta este facută de modul în care realizezi campaniile, bugetul alocat și evident, targetarea publicului tintă.
Dacă ai o afacere locală, cu un buget mic vei reuși să aduci reclama și mesajul tău la toată lumea din oraș. În momentul actual nu te poti adresa unui număr atât de mare cu un buget atât de mic așa cum oferă facebook.
În cazul în care afacerea ta se adreseaza la nivel regional, sau national, trebuie să ai în vedere faptul că oamenii gândesc diferit de la o zonă a tării la alta, au așteptări diferite și acceptă moduri diferite de abordare. Așa cum aria publicului tău crește, și bugetul pentru campaniile tale trebuie să crească. Însă nu te îngrijora, facebook îti va oferi în continuare cea mai bună ofertă de pret.

Strategy for facebook ads

Sunt rezultatele imediate?

Multi se îngrijorează în legatură cu banii pe care i-au investit în reclame atunci când nu există un rezultat imediat, însă de cele mai multe ori, nici nu trebuie să fie.
Reclamele trebuie gândite pe termen lung, trebuie să îi facă pe clientii tăi, și pe potentialii tăi clienti, să știe despre afacerea ta, să le creeze o imagine bună despre ea și atunci când vor avea nevoie de serviciul tău, să apeleze la tine.
Așa că gândește-te bine și structurează corect strategia ta pentru campanii, pentru ca afacerea ta să o poată duce bine în vremuri grele.

Dacă ai nevoie de ajutor în a crea campanii perfecte pentru afacerea ta, echipa Sky Vision este aici să te ajute și să îti ofere toată informatia de care ai nevoie la preturi la fel de avantajoase ca ale Facebook.

Dacă ti se pare util acest articol, am aprecia dacă l-ai distribui în retelele de socializare. Așteptăm de asemenea părerea ta pe paginile noastre de Facebook/ Instagram/ LinkedIn sau pe mail la [email protected]

“Viziunea noastră pentru afacerea ta este cerul” – Sky Vision


Vezi și alte postări

Man at computer doing web design

26/10/2020

De ce trebuie sa te folosesti de reclamele facebook?

CITESTE MAI MULT
Application design for mobile and web

20/10/2020

De ce site-ul tău trebuie să arate impecabil?

CITESTE MAI MULT
Computer with headphones near on a website.

15/10/2020

De ce este important un brand pentru afacerea ta?

CITESTE MAI MULT